En hållbar trädgård till dig!

Trädgården, balkongen, stugan, husvagnen… våra hem ser olika ut men behöver tas omhand med både kärlek och omsorg. Alger och lav som biter sig fast på våra balkonger och husväggar, ogräset som växer mellan plattorna och blommorna som måste vattnas. Allt kräver sin tid och gärna ska ditt arbete kännas hållbart och sunt för miljön.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. GreenLine ger dig hållbarheten i ditt villa-liv, balkong-liv, stug-liv och stats-liv. Det gör vi bl.a. genom att använda hållbara produkter som håller länge men även genom att erbjuda dig produkter som återvinner både matsvinnet och återanvänder regnvattnet. Med komposter från GreenLine tar du tillvara trädgårdens- & matens restprodukter och återför sedan naturlig näring till blommor, gräs och köksväxter. Så sätt din trädgård och miljön i första rummet med GreenLine – en grönare och hållbarare väg till en frisk och vacker trädgård.

Kompostering_GreenLine

Kom igång att kompostera både inom- & utomhus!

Visste du att ungefär hälften av våra hushållssopor är komposterbara? Organiskt avfall innehåller viktiga näringsämnen för jorden. Att kompostera sitt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö. Läs mer här

Bevattning_GreenLine

Ta tillvara på det naturliga regnvattnet!

Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. Läs mer här

Har du problem med alger? Nu ska det bli rent!

När våren börjar visa tecken vill vi gärna njuta av de varmare vindarna… samtidigt som vi passar på att städa och rengör utomhus. Alger och lav finns det gott om. Rengöringsprodukterna från GreenLine är effektiva mot både alger, lav och mossa och ger ett bra resultat som varar. Du slipper problem med beläggningar och har trä och stenytor, som ser välvårdade ut. Läs mer här

Ogräsbekämpning_GreenLine

Bli av med ogräset – utan negativ påverkan på mark och grundvatten!

Ogräset sprider sig snabbt och kryper gärna fram på våra stenlagda ytor och grusuppfarter mm. Men med GreenLines Ättika bryts ogräset snabbt ner naturligt på bara några få dagar. Läs mer här