Spara ditt regnvatten – Hållbahet i fokus!

De flesta av oss har fortfarande sommaren 2018 i färskt minne; halmgula gräsmattor, slokande grönsaksprimörer och vissna sommarblommor i krukorna. Vi vet aldrig hur våra somrar kommer se ut – men vi vet att vi vill tänka långsiktigt och försöka göra allt för att leva så hållbart som möjligt med miljön i fokus. Med regntunnor från Greenline kan du samla de värdefulla dropparna och med droppbevattningsystemet EcoAqua Drip System får krukor och rabatter sitt vatten.

Regntunnorna finns i två storlekar (100 resp 200 liter) och kopplas direkt till stupröret. När tunnan är full fortsätter vattnet ner i stupröret och ut i det vanliga dagvattensystemet. I nederkanten finns en tappkran för att smidigt kunna fylla en vattenkanna. Kranen har också en anslutning som passar till de flesta trädgårdsslangars munstycken.
Ett kopplingskit gör det enkelt att koppla samman två eller flera regntunnor.

GreenLine sköter din bevattning!

EcoAqua Drip System är ett unikt droppbevattningssystem, anpassat för GreenLines regntunnor. Allt drivs med solceller på en IDC-station (Intelligent Drip Control) som ansluts till tunnan. Stationen har fem lägen så att du själv kan styra hur mycket det ska vattnas. Panelen har ett intelligent system som innebär att ju mer sol och därmed laddning, desto mer vattnar den var tredje timme.

Det nya bevattningssystemet finns i två kompletta set med slangar, 12 eller 24 droppmunstycken och IDC-station.

Montera EcoAqua DripSystem i kruka

Montering av EcoAqua DripSystem i odlingsbedd eller rabatt

Montering av EcoAqua DripSystem