Fågelskrämma från GreenLine!

 Fåglar i stort antal skräpar snabbt ner och skräniga måsar stör lugnet i trädgården. Med Greenlines kompletta serie Mot Fågel hålls fåglarna på avstånd.

Serien består av både skrämmor på höga master, mindre reflexskrämmor att placera i buskar och självhäftande siluetter för fönster, berättar produktchef Kerstin Finnman.

En nyhet för våren 2018 är MotFågel Fågelskrämma Uggla i naturlig storlek, som med sina avskräckande ögon (2eyeTec) och rörliga huvud (Wobble-tec) skrämmer bort fåglarna.

Komplettera med MotFågel Fågelskrämma som finns i två kompletta set för avskräckning av till exempel måsar, kajor och duvor som kan orsaka problem på öppna ytor, tak och i odlingar. Ett set med sju meter hög teleskopmast av hög kvalitet och två skrämmor; en fågel och en diamantformad drake håller effektivt fåglarna borta tack vare de reflekterande ögon som genom sin utformning och färg ger maximal effekt när skrämman på ett naturtroget och oförutsägbart sätt rör sig i vinden. Finns även med fem meter hög mast och en drake.

Den mindre MotFågel Fågelskrämma Uggla Reflex placeras i buskar och träd för att hålla fåglarna borta.

MotFågel Fågelpiggar hindrar effektivt fåglarna från att slå sig ner på staket, tak och skorstenar. Trubbiga metallpinnar håller fåglarna borta utan att skada dem. Säljs i set om två respektive fem meter, med sektioner om 20 centimeter som byggs ihop och justeras efter behov.

MotFågel Siluett Sparvhök klistras på fönster och andra glasytor, för att avskräcka småfåglarna från att flyga mot glaset och skadas. I vädertålig, självhäftande plast för enkel montering på glaset.

Hitta din fågelskrämma här