Så bekämpar du myrorna på bästa sätt!

En del myror har redan hittat hem till dig och en del väntas dyka upp inom kort. Vet du vart du ska placera din myrdosa på bästa sätt? Vart häller du ditt myrpulver för att nå bästa resultat? Här kommer tips och knep för att du ska kunna ligga steget före och göra det så svårt som möjligt för myrorna i sommar.

GreenLines helt nya Myrserie MotMyra Myrdosa och MotMyra Myrpulver bekämpar myrboet på bästa sätt.

– MotMyra Myrdosa innehåller en färdigblandad gel för långtidsverkande bekämpning av myror. Gelen ligger i en praktisk myrdosa som är enkel att använda. 

– MotMyra Myrpulver är ett pulver för långtidsverkande bekämpning av myror. Pulvret består av ett luktlöst mikrogranulat som inte dammar. Det kan användas för pudring, sprutning eller vattning. MotMyra Myrpulver verkar både vid direktkontakt och genom att myrorna äter av pulvret och bär det med sig tillbaka till myrboet. 

Tips till dig för att bekämpa myrorna på bästa sätt: 

  • Ställ myrdosan på myrornas naturliga gångvägar och gångstråk
  • Vattna gärna ut myrpulvret om myrorna finns under stenplattor eller i jorden
  • Torka upp spill och lämna inte lockande sötsaker framme
  • Klättrar myrorna på växter beror det ofta på att det finns bladlöss på växten som myrorna ”mjölkar” på växtsaft. Bekämpa bladlössen med Bladlöss Effekt på växter och Fruktträd Effekt på buskar och träd. Med hjälp av Limring Effekt undviker du även klättrande myror på buskar och träd.

Myrorna kommer gärna tidigt på våren – så ha produkter hemma så att du kan börja direkt när första myrorna kommer!

Hitta GreenLine MotMyra här