Vi har testat GreenLine!

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. Med komposter från GreenLine tar du tillvara på trädgårdens restprodukter och återför sedan naturlig näring till blommor, gräs och köksväxter. Återvinning är ett stort fokus inom GreenLine och därför har vi även tagit fram regntunnor och automatiskt droppbevattningssystem (EcoAqua DripSystem) så du även kan ta tillvara på det näringsrika regnvattnet och slippa vattna själv i din trädgård. Ogräs bekämpar vi med hänsyn till miljön. Likaså med vårt rengöringsprogram för trall och sten använder vi produkter och råvaror hämtade från naturen – en ren och trygg omtanke om miljö.

Här samlar vi konsumenter som testat GreenLine i olika former. Här hittar du även tips på hur man använder en del av våra produkter. Tveka inte att skicka in en filmsnutt eller bild med text när du använder dina GreenLine produkter eller om du vill dela med dig av något bra tips på hur du sköter din trädgård på bästa sätt med produkter från GreenLine.

Vincent testar EcoAqua DripSystem

Vincent är 13 år och bor på en gård i Skåne. Vincent älskar odling, kompostering och automatisk bevattning mm. Denna gången ska Vincent testa GreenLines automatiska droppbevattningssystem (EcoAqua DripSystem) i sitt växthus och på sin odlingsbädd utomhus.

Ekologiska Anna testar EcoAqua DripSystem

Anna Kroon, trädgårdsmästare (Ekologiska Anna) från Skåne har testat GreenLines regntunna med automatiska droppbevattningssystemet EcoAqua DripSystem. Här hör vi Annas upplevelse efter att ha testat GreenLines vattensystem i sin egna välskötta trädgård.

Anna: Som trädgårdsmästare med en ekologisk profil tycker jag att det är ett rent nöje o självklarhet att ta tillvara på det som naturen ger oss alldeles gratis. Det är praktisk med en större regnvattentunna som samlar upp regnvattnet. Jag har kopplat regnvattentunnan som rymmer 200l intill mitt växthus. Jag använder sedan regnvattnet till bevattning utom o inomhus o till alla mina fågelbad, helt enkelt näringsrikt och gratis vatten till mina växter och grödor.

Men bevattningen gör jag inte själv utan det sköter mitt automatiska droppbevattningssystem. Till bevattningen använder jag alltså en lättanvänd anordning som drivs av (solenergi) solceller som tar tillvara på solstrålarna. Droppbevattningssystem EADS-12 är ett unikt bevattningssystem som drivs av solenergi och anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. Det jag tycker är det bästa med just EcoAqua DripSystem är att jag kan använda droppmunstycken i mitt växthus och i alla mina krukor och sedan droppslangen i alla mina odlingsbäddar utomhus. Jag kan även förlänga och bygga på systemet och droppbevattningssystemet EADS vattnar även lite och ofta för att hålla jorden ständigt fuktig. Detta passar mig och min trädgård perfekt!

Vincent testar Urban Garden

Vincent är mycket intresserad av att kompostera och komposterar både utomhus och inomhus. Denna gången ska Vincent testa GreenLines Urban Garden och skapa en jordfabrik i sin trädgård.

Vincent testar Master

Denna gången testar Vincent sin nya utomhuskompost Master från GreenLine. Vincent visar hur du ska göra när du ska börja kompostera.

Vincent testar Trallsåpa & Trallskydd

Vincent älskar att odla bl.a. i sitt växthus. Denna gången ska Vincent testa GreenLines rengöring TrallSåpa & TrallSkydd för att få rent sina odlingsbäddar i sitt växthus.

Camilla testar MotAlg

Camilla från Skåne hade problem med alger på sin husfasad. Här berättar Camilla om när hon använder MotAlg från GreenLine.

Efter-bilden är tagen 7 dagar efter att MotAlg sprutats, ej skrubbat eller gjort något mekaniskt alls. En hel gavel på ett tvåplanshus tog ca 2 minuter att behandla. 😊👍

Före
Efter