​Succé för GreenLines system MotFågel

Småfåglar förgyller trädgården och närmiljön, men större fåglar i stort antal kan snabbt bli ett problem för speciellt odlare och fastighetsägare. Nu utökar vi förra årets serie MotFågel från GreenLine, när fågelskrämmorna kompletteras med MotFågel Fågelpiggar och MotFågel Siluett Sparvhök.

MotFågel Fågelskrämma finns i två kompletta set för avskräckning av störande måsar, kajor och duvor som kan orsaka problem på till exempel öppna ytor, uppställningsplatser och odlingar. Ett set med sju meter hög teleskopmast av högsta kvalitet och två skrämmor; en fågel och en diamantformad drake håller effektivt fåglarna borta med 4eyeTec™ -reflekterande ögon som genom utformning och färger ger maximal effekt när skrämman på ett naturtroget och oförutsägbart sätt rör sig i vinden. Masten har metallskoning i varje sektion för att förlänga livslängden i utsatta lägen, samtidigt som det medföljande markfästet har försetts med en platta som bidrar till att fördela tryck och rörelse. Finns även med fem meter hög mast och en drake. Komplettera seten med MotFågel Drake Rovfågel och MotFågel Drake Diamant, inklusive lina.

 

Nyheter 2017 för en komplett serie avskräckning:

Fåglar i stora flockar, till exempel duvor, kajor och måsar, slår sig gärna ner på skorstenar, plank och tak och kan snabbt bli ett problem. Med nya MotFågel Fågelpiggar håller sig fåglarna borta. De trubbiga metallpinnarna håller fåglarna borta utan att skada dem. Säljs i set om två respektive fem meter, med sektioner om 20 centimeter som byggs ihop och justeras efter behov.