Har du envisa flugor i ditt hem? Så här blir det flugfritt!

GreenLine MotFluga!

Det går knappt att undvika dem, flugorna som flockas och surrar när sommaren lockar till utevistelse. Men med ett brett utbud från Greenline i serien MotFluga finns hjälp att få, både inom- och utomhus.
Här kommer Produktchef Kerstin Finnman med smarta tips vart och hur du lättast blir av med flugorna i sommar: 

– Släng alla sopor som innehåller organiskt avfall minst en gång om dagen – för att undvika att locka till sig flugor i köket.

– Slipp flugorna kring matbordet – placera GreenLine MotFluga Flugfälla ute i trädgården och använd lockmedlet för att den ska locka till sig flugorna.

– Slipp bananflugor och fruktflugor i sopkärl och fruktfat – använd GreenLine MotBanafluga, enkel att sätta fram och med en utformning som gör att bananflugorna/fruktflugorna inte kan ta sig ur fällan.

– Slipp flugor och myggor när du sover – använda GreenLine Fönsternät för att kunna ha fönstret öppet och ha det svalt när du sover och ändå slippa flugor och myggor.

– GreenLine MotFluga Fönster – En klisterfälla som effektivt fångar flugor som oftast uppehåller sig i fönstret. Lätt att placera och lätt att byta ut. Placeras gärna längst kanterna för bäst resultat.

En kombination av produkter är mitt råd, säger Kerstin Finnman, produktchef för Greenline. En bra kombination kan vara att insektsnät till dörren, klisterfällor i fönsterkarmen och en klassisk flugsmällare till exempel.

MotFluga insektsnät till fönster med pollenskydd: Tunn, vit fiberduk som stänger ute såväl insekter som pollen och damm. Enkel att anpassa till olika fönsterstorlekar

MotFluga insektsnät till fönster: Av finmaskigt, grått polyesternät, anpassas till olika fönsterstorlekar.

MotFluga insektsnät till dörr: Tvådelat, finmaskigt, grått polyesternät, lätt att anpassa till olika dörrmått.

MotFluga monteringsband kardborre: Passar till MotFluga insektsnät till dörr och fönster.

MotFluga Spiral: Traditionell klisterfälla med naturlig dragningskraft på flugorna.

MotFluga Flugsmällare: Klassisk flugsmällare i plast.

MotFluga Fönsterfälla: Praktisk klisterfälla som placeras där flugorna gärna uppehåller sig, till exempel i fönsterkarmar.

MotFluga Utomhusfälla: Effektiv fångstburk med lock som hindrar flugorna från att flyga ut. Laddas med

MotFluga lockmedel.

MotBananfluga: Flaska med extrakt av femprocentig ättiksyra som lockar till sig banan- och fruktflugor. Med lock som förhindrar flugorna från att flyga ut igen.