Hållbar-trädgård-greenline

En hållbar trädgård till dig!

rädgården, balkongen, stugan, husvagnen... våra hem ser olika ut men behöver tas omhand med både kärlek och omsorg. Alger och lav som biter sig fast på våra balkonger och husväggar, ogräset som växer mellan plattorna och blommorna som måste vattnas. Allt kräver sin tid och gärna ska ditt trädgårdsarbete kännas hållbart och sunt för miljön. www.greenline.eu

Trädgården, balkongen, stugan, husvagnen… våra hem ser olika ut men behöver tas omhand med både kärlek och omsorg. Alger och lav som biter sig fast på våra balkonger och husväggar, kompostering av hushållsavfall mm och blommorna som måste vattnas. Allt kräver sin tid och gärna ska ditt trädgårdsarbete kännas hållbart och sunt för miljön.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. GreenLine ger dig hållbarheten i ditt villa-liv, stads-liv, stug-liv och husvagns-liv.

rädgården, balkongen, stugan, husvagnen... våra hem ser olika ut men behöver tas omhand med både kärlek och omsorg. Alger och lav som biter sig fast på våra balkonger och husväggar, ogräset som växer mellan plattorna och blommorna som måste vattnas. Allt kräver sin tid och gärna ska ditt trädgårdsarbete kännas hållbart och sunt för miljön. www.greenline.eu

För att du ska nå en hållbarhet i din trädgård eller på din balkong mm tar vi fram anpassade produkter till allas olika hem. För oss är det viktigt att erbjuda hållbara produkter som håller länge men även genom att erbjuda dig produkter som återvinner både matsvinnet och återanvänder regnvattnet. Med t.ex. komposter från GreenLine tar du tillvara trädgårdens- & matens restprodukter och återför sedan naturlig näring till blommor, gräs och köksväxter. Allt detta ska du kunna göra i de små till stora hemmen så som i din villa men även i din lägenhet och på din balkong i stadslivet. Så sätt din trädgård/balkong och miljön i första rummet med GreenLineen grönare och hållbarare väg till en frisk och vacker trädgård/balkong.

Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön. och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. www.greenline.eu
Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön. och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. www.greenline.eu
Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön. och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. www.greenline.eu
Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön. och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. www.greenline.eu

Ta tillvara på det naturliga regnvattnet!

Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön. och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong.

Torka i jord och mark kan komma plötsligt och även hålla i sig längre perioder under våren & sommaren. Visste du att alla plantor, särskilt lökväxter, mår bättre av regnvatten eftersom det är vädertempererat och inte ett klorerat vatten. Spara på kranvattnet/grundvatten för miljön. och låt samtidigt GreenLines automatiska bevattningssystem vattna åt dig. EcoAqua DripSystem anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong. www.greenline.eu
När våren börjar visa tecken vill vi gärna njuta av de varmare vindarna... samtidigt som vi passar på att städa och rengör utomhus. Alger och lav finns det gott om. Rengöringsprodukterna från GreenLine är effektiva mot både alger, lav och mossa och ger ett bra resultat som varar. Du slipper problem med beläggningar på trä och stenytor och ytorna ser välvårdad ut. www.greenline.eu

Har du problem med alger? Nu ska det bli rent!

När våren börjar visa tecken vill vi gärna njuta av de varmare vindarna… samtidigt som vi passar på att städa och rengör utomhus. Alger och lav finns det gott om. Rengöringsprodukterna från GreenLine är effektiva mot både alger, lav och mossa och ger ett bra resultat som varar. Du slipper problem med beläggningar på trä och stenytor och ytorna ser välvårdad ut.

Visste du att ungefär hälften av våra hushållssopor är komposterbara? Organiskt avfall innehåller viktiga näringsämnen för jorden. Att kompostera sitt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö. Med GreenLines komposter kan du kompostera både inomhus och utomhus. www.greenline.eu

Kom igång att kompostera både inom- & utomhus!

Visste du att ungefär hälften av våra hushållssopor är komposterbara? Organiskt avfall innehåller viktiga näringsämnen för jorden. Att kompostera sitt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö. Med GreenLines komposter kan du kompostera både inomhus och utomhus.

Visste du att ungefär hälften av våra hushållssopor är komposterbara? Organiskt avfall innehåller viktiga näringsämnen för jorden. Att kompostera sitt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö. Med GreenLines komposter kan du kompostera både inomhus och utomhus.